"Я відчула лише легкий поштовх": Кардашян згадала про божевільну витівку Седюка з її сідницями

Американська зірка підкреслила, що розіграші Седюка позбавлені всякого сенсу і порушили її особистий простір.​

Скандальний пранкер Седюк намагався поцілувати Кім Кардашян у сідниці. Фото:pinterest.comАмериканська модель і телеведуча Кім Кардашян поділилася думками в мережі про "напад" українського пранкера Віталія Седюка, який намагався поцілувати сідниці зірки на вулицях Парижа два роки тому. Спогади Кардашян опублікували на одній з сторінок з відеороликами в Instagram, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Випадок у Парижі для неї не став несподіванкою. Раніше, в 2014 році, пранкер вистрибнув з натовпу і спробував повалити Кім на очах у публіки. Тому коли другий курйозний випадок стався в Парижі, зірка не дуже здивувалася. "Це той хворий пранкер, який два роки тому напав на мене. Коли ми йшли в ресторан, я його не бачила, відчула лише легкий поштовх. Цей хлопець хотів вкусити мене за сідниці, або поцілувати", – розповіла модель.

Кардашян також підкреслила, що розіграші Седюка позбавлені всякого сенсу і порушили її особистий простір. "Це взагалі не смішно, я вважаю божевіллям, що цей хлопець думає, що це нормально так розігрувати людей", – додала вона.

Як відомо, Віталій Седюк намагався поцілувати сідниці Кім Кардашян в Парижі, коли кінозірка йшла на показ одного з Будинків моди.

Як повідомлялося раніше, 15 травня Дніпровський райсуд Києва обрав Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, який буде діяти до 12 липня. Суд зобов'язав Седюка не залишати без повідомлення слідчому межі Києва, за першим викликом з'явитися в органи слідства, здати на зберігання паспорти, які дозволяють виїзд за межі України. Також суд попередив Седюка про те, що в разі невиконання покладених на нього обов'язків запобіжний захід йому може бути змінений на більш жорсткий.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...