"Акт творчості і епатажу. Я це зробив для себе": Седюк пояснив, навіщо показав на "Євробаченні" сідниці

Провокатору присудили здати закордонний паспорт і на 60 діб обмежили пересування. Також він повинен перебувати під постійним контролем поліції.

Віталій Седюк. Фото:FacebookЗірковий провокатор Віталій Седюк заявив, що оголив сідниці на сцені "Євробачення" просто для себе. Він наголосив, що не має нічого проти конкурсу, а цей вчинок – лише акт його творчості та епатажу. Про це Седюк сказав під час судового засідання 15-го травня, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

До речі, суд вже завершився, і Віталію обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Дана постанова оскарженню не підлягає.

Провокатору присудили здати закордонний паспорт і на 60 діб обмежили пересування. Також він повинен перебувати під постійним контролем поліції.

Коли журналісти, присутні у залі, запитали Віталія про причини його зухвалої витівки, він сказав: "Я це зробив для себе. Це певний акт моєї власної творчості та епатажу. Я не маю нічого проти "Євробачення" і Джамали. І не збирався комусь нашкодити. Я не пишаюся своїм вчинком, але я зробив те, що зробив".

Седюк розказав, що випадково зміг потрапити на "Євробачення" без запрошення та квитка, тому вирішив познімати все на айфон для свого відео-блогу. Він був поряд із маленькою сценою, де саме і виступала Джамала.

"Це була кульмінація моєї зйомки", - сказав Седюк про вихід на сцену.

На запитання, чому він був у прапорі Австралії, Віталік розповів, що просто прийшов на конкурс разом із австралійськими журналістами, з якими зустрівся на Хрещатику. Він узяв їхній прапор, не маючи на меті скомпрометувати країну.

Тоді Седюка запитали, чи він патріот. "Так, я патріот, але у розумних межах", - відповів Віталік. Він також наголосив, що не соромить свою країну, бо її набагато більше соромлять політики.

"Я на цьому не заробляю", - додав Седюк. Віталік також повідомив, що нині офіційно ніде не працює та назвався журналістом-фрілансером.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...