"Я вор": Закарпатці вчинили самосуд над злодієм (фотофакт)

Злодія добре відлупцювали, а далі сфотографували у центрі селища біля пам’ятника з табличкою «Я вор».

Злодію не пощастило. Фото: соцмережі.

Зі слів мешканців Солотвина, чоловіка спіймали під час спроби скоїти крадіжку. Кажуть, що сам він із Буштина. Новину передають Патріоти України.

На знімкові помітні рани на його обличчі, тож вірогідно злодія добре відлупцювали, а далі сфотографували у центрі селища біля пам’ятника з табличкою «Я вор». Інформацію та світлини опублікував на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук Мирча Лумей.

Користувачі на інцидент зреагували по-різному: хтось називає подібний суд Лінча звірством і пережитками кам’яного віку, а хтось навпаки переконує, що так потрібно робити з усіма злодіями. У будь-якому разі крапку над «і» у цій справі повинні поставити правоохоронці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...