"Як я буду без Сашеньки та Діаночки?!": Дівчині, яка дивом вижила в ДТП у Харкові, розповіли про загибель чоловіка і сестри

Весь час із моменту ДТП сім'я Берченків, буквально, живе в лікарні. Додому батьки навідуються тільки щоб викупатися, переодягнутися і приготувати для тепер уже єдиної дочки дієтичну їжу.

Оксана Євтєєва (в центрі) із сестрою та чоловіком. Фото: соцмережі.

Постраждала під час кривавої ДТП у Харкові, винуватицею якого стала 20-річна Олена Зайцева, Ксенія Євтєєва дізналася про загибель свого чоловіка і рідної сестри від батьків тільки через майже місяць після трагедії. Як розповіли батьки 27-річної дівчини УНН, до цього вони їй говорили, що вона опинилася в лікарні через те, що впала зі сходів, чоловік у закордонному відрядженні, а сестра у гостях у хлопця в Дніпрі. Новину передають Патріоти України.

У результаті ДТП Ксенія отримала важку черепно-мозкову травму, численні переломи, розрив внутрішніх органів. Попереду - довгий час реабілітації. "У грудні приблизно буде операція - в Оксаночки важка травма тазу. Навесні пластична операція. Вона заново вчиться всьому. Лікарі кажуть, що їй довгий час не можна буде працювати на комп'ютері. А на повне відновлення піде не менше двох років", - розповіла мати Ксенії Ольга Берченко.

"Ми не говорили їй довго... потім зібрали всіх близьких, подругу її кращу з Києва привезли, Юру (хлопець померлої сестри Діани - Ред.). Лікарів попередили, вони знали, що ми їй скажемо, заввідділенням тримав все під особистим контролем, у палату лікарі заходили час від часу - перевіряли її стан. Ми не розповіли Оксаночці подробиць, їй їх знати нині ні до чого", - розповідає батько Ксенії Ігор Берченко.

Весь час із моменту ДТП сім'я Берченків, буквально, живе в лікарні. Додому батьки навідуються тільки щоб викупатися, переодягнутися і приготувати для тепер уже єдиної дочки дієтичну їжу. Мати приходить до Ксюші з ранку, батько - ввечері, ночує з дочкою.

"Оксаночка досі стверджує: "Як я буду без Сашеньки? Як я буду без Діаночки своєї?". Розумієте, вони з Сашенькою дихали один одним, а з Діаночкою були не тільки рідними сестрами, а й кращими подружками. Діаночку і Саша сестричкою називав. Оксані емоції заважають висловити лікарняні стіни, тут вона поки стримується. Але ночами лежить, втупившись у стелю... дивлюся: сльоза покотилася - друга, схлипує", - продовжує Ігор Берченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...