Як "Океан Ельзи" на Хмельниччині примусив ресторан годувати учасників АТО та пенсіонерів безкоштовно

Гурт був обурений використанням їхньої назви у рекламі без дозволу, але покарати заклад музиканти вирішили без участі судів та юристів.
Гурт "Океан Ельзи". Фото: Ivona - bigmir)net.

26 травня "Океан Ельзи" відіграли сольний концерт у Кам'янці-Подільському. Один з місцевих закладів харчування вирішив зробити собі рекламу на цьому концерті. Однак за це довелося розплатитися доволі незвично. Історію в себе на сторінці виклала сама група, передають Патріоти України.

Як йдеться в повідомленні, їх обурило таке використання імені без дозволу. Однак на пропозицію юристів дати хід справі відмовилися. "Ми ж вирішили, просто на концерті порадившись з глядачами, мешканцями міста, надати дозвіл на використання цьому закладу нашого імені на цій, конкретній рекламі за умови, що вони будуть цілий день годувати безкоштовно пенсіонерів та учасників АТО. Всі декілька тисяч глядачів це підтримали", – розповіли музиканти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...