"Якби ми його не зупинили, були б ще жертви": Поліція розповіла про "чорний список" овідіопольського різника (фото)

Вбивцю на слідчий експеримент привели у касці та бронежилеті, аби його не вбили ще до початку суду.

Жорстокий вбивця мав родину та гарний будинок. Фото: Надзвичайні новини.

Чоловіка, який убив, а потім спалив жінку та її 2-річну доньку, затримали. Як виявилося пізніше, підозрюваний склав «чорний список» тих, кому він мав помститися за образу. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Надзвичайні новини.

Крім того, він планував скоїти масове вбивство і в самій Одесі. Вбивцю на слідчий експеримент привели у касці та бронежилеті, аби його не вбили ще до початку суду. На місці злочину підозрюваний спокійно розповідає, як убивав господиню будинку, а в сусідній кімнаті її 2-річну доньку. Обом жертвам злочинець повідрубував голови, підпалив тіла та втік на вантажівці. Від правоохоронців переховувався майже добу.

Вранці наступного дня після вбивства злочинця вже шукали 600 правоохоронців та не менше сотні активістів, однак пошуки не приносили результатів. Надії знайти головоріза не було вже і в правоохоронців, однак втікач сам вийшов на пошуковий загін.

«Нацгвардія, поліція, були створені підрозділи, які займалися пошуками даної особи», - каже учасник розшукової операції Євген Кочурін. «Одразу наділи кайданки, доставили його в райвідділок. Не був озброєний, у нього куртка була вся обірвана, спав десь у якихось кущах», - каже заступник командира полку Національної гвардії Володимир Шершняков.

Злочинця звати Дмитро, він працює водієм вантажівки і живе в охайному будинку з дружиною та сином-четвертокласником. Місцеві кажуть: цей будинок збудував самотужки, та ще й теплицю зробив на дворі.

«Ми на нього ніколи не могли подумати поганого. Спокійний, хороший, привітливий. Ніколи я його п’яним не бачив», - каже сусід різника Петро.

Люди також розповідають: у день вбивства цього чоловіка ніби перемкнуло. Опівдні Дмитро жорстоко побив свого сусіда. Для цього він спеціально прийшов до нього на роботу і щось твердив про список людей, яким він має помститися. «Він сказав, що я у нього в списку», - розповідає Олександр.

У «чорному»списку опинились зарубані жінка та дівчинка. У поліції підтверджують, що мотив різника - помста, але мстився він не самим жертвам, а чоловіку загиблої. «Якби ми його не зупинили, були б ще жертви. Ми так припускаємо. Причому не тільки в Овідіополі, а й можливо в Одесі. Він казав, що хотів, щоб вся Одеса боялась», - говорить начальник ГУ НП в Одеській області Дмитро Головін.

Злочинець планував масове вбивство в Одесі: збирався давити пішоходів на вантажівці. Так само, як терористи, які влаштували атаки у Ніці та Берліні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...