"Якщо Меркель вирішить, що Україна може стати членом ЄС, її знайдуть в темному під'їзді», - німецький журналіст

Мануель Оксенрайтер також заявив, що «Україна - це повна катастрофа в плані фінансування», і що «навіть Меркель це розуміє».

ЛНУ імені Тараса Шевченка. Фото: ZN.ua.

Під час так званої «лекції» для студентів ЛНУ ім. Шевченка директор німецького Центру євразійських досліджень, редактор журналу Zuerst Мануель Оксенрайтер в окупованому «ЛНР» Луганську заявив, що «Україна ніколи не стане членом Євросоюзу». Про це пишуть сепаратистські ресурси, передають Патріоти України.

На думку журналіста, «Україна ніколи не стане членом Євросоюзу». Тим часом, кореспондент стверджує, що «ми говоримо їм, жителям, України, що вони будуть, звичайно ж, членами Євросоюзу і, зокрема, цю думку підтримує Порошенко, тому що вона допомагає йому втихомирити тих громадян, які не в найкращих умовах живуть».

Оксенрайтер також переконаний в тому, що «Україна - це повна катастрофа в плані фінансування», і що «навіть Меркель це розуміє», «і навіть якщо вона в якомусь маренні вирішить, що Україна може стати членом Європейського союзу, будь-який фінансист її знайде в темному під'їзді».

Крім того, журналіст стверджує, що «євроінтеграція для українців - це морквина для ослика, тобто Київ може користуватися цією морквиною для того, щоб відхрещуватися від якихось інших серйозних реформ, реальних реформ».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...