"Є питання до керівництва депо»: Балчун відреагував на скандал з відсутністю опалення у потягу "Одеса-Ужгород"

Керівник «Укрзалізниці" Войцех Балчун зазначив, що дана скарга знаходиться на його особистому контролі та вже розглядається.

Войцех Балчун. Фото: 112 Україна.

Керівник «Укрзалізниці» Войцех Балчун відреагував на скандальну ситуація, яка склалась у потязі Одеса-Ужгород, де прямо у вагоні була ціла купа снігу. Більше того відповідний вагон навіть не опалювався. Новину повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Відомо, що пасажири даного потяга поскаржились на небезпечні умови, які були у потязі. Лише після локального скандалу всіх пасажирів переселили в інші вагони, які опалювались та були комфортними.

У свою чергу керівник «Укрзалізниці" Войцех Балчун зазначив, що дана скарга знаходиться на його особистому контролі та вже розглядається. Більше того вже у вівторок відповідна комісія «Укрзалізниці» відправиться до Одеської області для того щоб розібратись із ситуацією, яка склалась у конкретному поїзді та у депо взагалі.

«Жодна скарга не залишиться без уваги. У ситуації розбираємось.Поїзди Одеського формування. У вівторок туди їде комісія від Укрзалізниці. Є питання по керівництву депо», - зазначив очільник відомства.

Разом з тим він відзначає, що йому відомо про скарги провідників про невідповідну якість вугілля, яке закупила компанія. Він наголосив, що відповідні проби були взяті та передані до експертних установ країни для визначення його придатності. «Провідники скаржаться на якість вугілля. Відібрали проби, віддали на експертизу. Пасажири не повинні потерпати. Вибачення за дискомфорт», - додав Балчун.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...