Євро-2016: Фоменко розповів про підготовку до гри з Північною Ірландією

Головне — відновитися в плані психології і емоцій, вважає головний тренер української збірної.

Михайло Фоменко. Фото:www.ffu.org.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко напередодні матчу проти Північної Ірландії на Євро-2016 заявив, що його підопічним важливо відновитися емоційно і психологічно. Про це пише Новое время, інформують Патріоти України.

За словами наставника національної команди, також важливо дбайливо поставитися до моментів, які будуть створені біля чужих воріт.

"По-перше, потрібно створити більше моментів, ніж ми створили в матчі зі збірною Німеччини, і реалізувати їх. Головне — відновитися в плані психології і емоцій", - цитує слова Фоменка Matchday.

Також головний тренер збірної подякував уболівальникам за підтримку і попросив фанатів вести себе в рамках правил.

Нагадаємо, матч Україна-Північна Ірландія відбудеться 16 червня о 19:00 за київським часом.

Відзначимо, що в матчі першого туру Україна поступилася Німеччині 0:2. В іншому поєдинку групи С Північна Ірландія програла Польщі з рахунком 0:1.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...