Ігри закінчилися: Німеччина піднімається на війну з російською пропагандою

Приводом до активізації боротьби з підривною діяльністю пропагандистів стала історія нібито згвалтованої дівчинки Лізи.

Суть російської пропаганди. Ілюстрація: intvua.com.

Уряд Німеччини має намір посилити заходи по боротьбі зі шпигунством, пропагандою і дезінформацією Російської Федерації (РФ). Про це в неділю повідомила Deutsche Welle, передають Патріоти України.

Федеральна розвідувальна служба ФРН і Федеральне відомство по захисту конституції представлять в травні уряду країни проміжну доповідь про діяльність російських спецслужб в Німеччині. Приводом до активізації боротьби з підривною діяльністю пропагандистів стала історія нібито згвалтованої дівчинки Лізи. Федеральна розвідувальна служба ФРН також планує відновити роботу контррозвідки, практика якої була припинена після терактів 11 вересня 2001 року в США.

За посилення боротьби з російською пропагандою виступають представники правлячої партії ХДС / ХСС і «Союз 90 / Зелені». Політики стурбовані можливим фінансуванням з боку Кремля правопопулістських партій, зокрема і німецької партії «Альтернатива для Німеччини». Представник ХСС Ханс-Петер Ул зажадав звернути увагу правоохоронних органів Німеччини до активності РФ в Німеччині. На його думку, стратегія по дестабілізації, яку Москва застосовує в ситуації кризи в ЄС, не є безпечною для ФРН. Представниця «Зелених» Марілуіза Бек розкритикувала німецьку наївність щодо впливу Росії на стан безпеки в Німеччині. Вона вважає, що Володимир Путін підживлює антикапіталістичні, націоналістичні і антизахідні настрої в німецькому суспільстві.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...