Інтерпол оголосив у розшук 13 військових злочинців з Л/ДНР

Встановлено, що одночасно усі ці зловмисники з кримінальним досвідом входять або входили до лав НЗФ.

Ілюстрація:www.radiosvoboda.org

У міжнародний розшук за базами Інтерполу оголошено 13 особливо небезпечних злочинців, які вчиняли у зоні АТО тяжкі кримінальні злочини та злочини проти миру та безпеки.Про це йдеться у повідомленні ГУ НП у Донецькій області, інформують Патріоти України.

"У міжнародний розшук вже оголошено 13 особливо небезпечних осіб, які діяли на окупованій території, нам вдалося довести їх причетність до тяжких злочинів, незважаючи на неможливість доступу поліції до цієї зони.

Встановлено, що одночасно усі ці зловмисники з кримінальним досвідом входять або входили до лав бойовиків. Тож терористи та їх пособники, які вчиняють тяжкі правопорушення, можуть не сподіватися сховатися за межами України – ми зробили усе, аби вони не залишилися безкарними", - зазначив начальник обласного управління поліції В'ячеслав Аброськін.

На цей час за ініціативою поліції Донецької області у міжнародному розшуку перебувають 85 осіб, розшукуваних з метою затримання та екстрадиції, а також встановлення місцеперебування, та 5 громадян, безвісти зниклих на території закордонних країн.

Крім того, протягом року на Донеччині за базами даних Інтерполу перевірено більше 300 осіб та понад 22,5 тисячі транспортних засобів, йдеться в повідомленні правоохоронців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...