Його слова, та Богу в вуха: "Кому судилося бути повішеним, той не потоне", - Путін про замахи на себе, любого, американській "зірці"

Олівер Стоун, який знімає документальний проект про російського президента, підняв у розмові з ним тему спроб замахів.

Путін підозрює, що його можуть повісити? Фото: AFP.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що довіряє своїй службі безпеки. Про це він говорив в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну, відповідаючи на запитання про можливі замахи, повідомляє CBS News. Новину передають Патріоти України.

Стоун, який знімає документальний проект про російського президента, підняв у розмові з ним тему спроб замахів. "Три президентських терміни, п'ять замахів. Не так багато, порівняно з Кастро (екс-главою Куби Фіделем Кастро. – Ред.), у якого я брав інтерв'ю. Я думаю, у нього їх було близько 50", – зазначив режисер.

На що Путін заявив, що говорив із Кастро на цю тему. "Він сказав мені: "Знаєте, чому я ще живий?" Я запитав його: "Чому?" – "Тому що я завжди особисто займався своєю безпекою", – розповів російський президент.

Він додав, що співробітники служби безпеки президента справляються зі своєю роботою. "Я роблю свою роботу. А співробітники служб безпеки роблять свою, і поки в них це успішно виходить", – підкреслив Путін.

"Інакше кажучи, ви довіряєте їм свою безпеку, і вони добре роблять свою роботу", – уточнив Стоун. "Я довіряю їм", – відповів російський лідер. Режисер додав, що виконавці замахів часто впроваджуються в служби безпеки перших осіб. "Я знаю це. Знаєте, що кажуть про це росіяни? Вони кажуть, що той, кому судилося бути повішеним, не потоне", – переконаний Путін.

На питання Стоуна, яка доля, на думку Путіна, його чекає, той відповів, що це відомо тільки Богу. "Померти в ліжку, можливо?" – запитав режисер. "Одного разу це станеться з кожним із нас. Питання в тому, чого ми досягли в цьому минущому світі, чи ми будемо насолоджуватися життям", – відповів Путін.

Стоун раніше говорив про свій намір зняти документальний фільм про Путіна, тому що в американців, за його словами, немає повного уявлення про особистість російського президента. Проект під назвою "Інтерв'ю з Путіним" складатиметься з чотирьох частин. Вони будуть виходити протягом двох років. Перше інтерв'ю буде представлене на телеканалі CBS 12 червня 2017 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...