Із "Синім китом" жартувати не можна: У Бахмуті поліція вдруге врятувала школярку, яка намагалась вчинити самогубство

Дівчинка, не пояснюючи нічого своїй подрузі, сама залізла на дах двоповерхової будівлі та, ставши на краю, вирішила стрибнути і тим самим вкоротити собі віку.

Дівчинка збиралась стрибнути із даху будівлі. Ілюстрація: соцмережі.

Її врятувати намагались однолітки та, зрозумівши, що самостійно не впораються, викликали поліцейських. Вже вдруге правоохоронці рятують життя цій дівчинці. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Бахмутська школярка 2003 року народження вже перебувала під увагою поліцейських ювенальної превенції. Місяцем раніше, з'ясувавши, що дівчинка є активною учасницею "групи смерті" і вже приступила до виконання перших завдань "квесту", співробітники поліції спільно з її матір'ю та викладачами убезпечили дівчину від трагедії, переконавши полишити всі можливі контакти з небезпечною грою.

Поліцейські провели ряд заходів у навчальному закладі, де вчиться дитина, та попередили учнів про ознаки, які можуть свідчити, що їхні друзі - у небезпеці. Дівчинка разом зі своєю подругою вирішила погуляти містом та пішла в район річки, де знаходяться недобудови. Вона, не пояснюючи нічого своїй подрузі, сама залізла на дах двоповерхової будівлі та, ставши на краю, вирішила стрибнути і тим самим вкоротити собі віку.

На заклики своєї подруги вона не реагувала. Страшну картину побачила компанія випадкових перехожих. Молоді хлопці та дівчата вмовляли дівчинку відмовитись від намірів, що ведуть до непоправного. Двоє хлопців навіть залізли на дах, та зрозумівши, що самі ситуацію вирішити не можуть, зателефонували до поліції.

На місце негайно прибула група швидкого реагування. Побачивши поліцейську автівку, дівчина передумала стрибати та дала руку хлопцям. Один з поліцейських заліз на дах та забрав дівчину, яка декілька секунд раніше стояла на краю стіни, та обережно спустив на землю.

Дівчина доставлена до відділу поліції та зараз із нею працюють поліцейські ювенальної превенції. Фахівці заспокоїли дитину та з'ясовують причини, які могли змусити школярку повернутися до виконання завдань адміністратора "групи смерті". За попередньою інформацією, родина дівчинки благополучна. Але наразі поліція перевіряє всі версії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...