Кабмін трясуть, міністри трясуться: В Україні нове гучне затримання високопосадовця (відео)

Високопосадовець систематично вимагав від керівника комерційної структури 100 тисяч гривень на місяць за надання дозволу на здійснення робіт в експертно-технічній галузі.

Вилучені в хабарника гроші. Фото: прес-служба СБУ.

На великому хабарі був затриманий перший заступник голови Державної служби України з питань праці. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган, передають Патріоти України.

"У ході проведення спецоперації працівниками Головного слідчого управління Генпрокуратури України спільно з працівниками СБУ, 16 липня, о 1.20 ночі, після отримання чергової частини хабара в сумі 100 тис грн. викрито першого заступника голови Державної служби України з питань праці. Під час обшуку предмет хабара вилучено. Також проведено обшук у керівника вказаної служби. Першого заступника Голови Державної служби України з питань праці затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, встановлюються всі обставини вчинення злочину та інші особи, причетні до цього злочину", - написал Сарган. На сайті відомства повідомляється, що першим замом керівника є Михайло Бардонов.

"Високопосадовець систематично вимагав від керівника комерційної структури 100 тисяч гривень на місяць за надання дозволу на здійснення робіт в експертно-технічній галузі. Бізнесмен спеціалізувався на проведенні експертиз та наданні висновків щодо безпеки діяльності на виробництві", - йдеться в повідомленні СБУ.

Відзначається, що заступник голови Державної служби України з питань праці був затриманий після отримання чергової щомісячної "данини". Також під час обшуків за місцем проживання затриманого чиновника правоохоронці вилучили 153 тис. дол США, шість цінних годин і ювелірні вироби.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...