Карма ізгоїв: Російських легкоатлетів не допустили на Універсіаду-2017

Літня Універсіада пройде з 19 по 30 серпня в столиці Тайваню Тайбеї.

Ілюстрація:http://2017pik.pp.ua

Спортсмени-легкоатлети з Росії не братимуть участі в літній Універсіаді, яка пройде в другій половині серпня на Тайвані. Про це повідомив президент Російського студентського спортивного союзу (РССС) Сергій Сейранов, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Наші легкоатлети не виступатимуть на Універсіаді в жодному статусі, так нічого і не вийшло, - сказав Сейранов. - Планувалося, що туди поїдуть 11 чоловік, але ми так і не отримали жодних роз'яснень від Міжнародної федерації студентського спорту (FISU) про те, як нейтральні спортсмени братимуть участь у змаганнях. Незрозуміло було, як вносити їх в базу даних".

Як зазначив очільник РССС, наразі в списках учасників Універсіади немає жодного російського спортсмена.

"Багато було питань, відповідей на які так і не отримали. Зараз термін подачі заявок закінчився, реєстраційну онлайн-систему закрито", - додав він.

Літня Універсіада пройде з 19 по 30 серпня в столиці Тайваню Тайбеї.

Раніше глава FISU Олег Матицин повідомляв, що російські легкоатлети нібито зможуть виступити на змаганнях, якщо відповідатимуть критеріям Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF).

IAAF призупинила членство Всеросійської федерації легкої атлетики з листопада 2015 року з причини низки позитивних допінг-проб російських спортсменів.

Американська компанія Netflix зняла документальний фільм про російську систему спортивного допінгу, яка, за словами авторів, існує з 1968 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...