Картопля на Марсі: NASA анонсувало програму випробувань

Будемо поступово заселяти сусідню планету.

Марс. Фото: http://zaberaj.ru


Часом кінофільми стають реальністю. NASA та Міжнародний картопляний центр (CIP) уклали договір для проведення експериментів з вирощування поживної картоплі в умовах, наближених до марсіанських, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вчені планують використовувати ґрунт з південноамериканських Пампасів. Так само передбачається штучним чином створити умови, схожі на атмосферу Червоної планети.

Дослідники сподіваються, що їх робота допоможе не тільки вирощувати картоплю на Марсі. Дані експериментів можуть допомогти засіяти картоплею ті земні регіони, де зараз це не представляється можливим.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...