Кари не уникне: СБУ затримала чоловіка, який здійснив теракти в Одесі та втік до бойовиків

Співробітники спецслужби разом з прокуратурою затримали підозрюваного відразу після повернення у місто.

СБУ. Фото: 112.ua.

Служба безпеки України повідомляє про затримання чоловіка, який здійснив два теракти в Одесі, а потім переховувався у самопроголошеній "ЛНР". Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

"Правоохоронцями встановлено, що затриманий одесит брав безпосередню участь у підпалюванні приміщення супермаркету та офісу однієї з українських партій, які були розташовані у багатоквартирних будинках. Після здійснення терактів чоловік переховувався в так званій "ЛНР", виконуючи різні завдання терористів", - йдеться у повідомленні.

"За два роки ватажки бойовиків вирішили, що небезпека для терориста на контрольованій українською владою території минула, та відправили до Одеси з новими завданнями", - додають у СБУ. Співробітники спецслужби разом з прокуратурою затримали підозрюваного відразу після повернення у місто.

В СБУ повідомляють, що під час обшуків за місцем проживання чоловіка вилучили два саморобні вибухові пристрої, начинені гвинтами та гайками. Наразі правоохоронці намагаються встановити можливі об'єкти для нападів, які міг вчинити затриманий. Йому інкримінують статтю про терористичний акт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...