Катастрофа в повітрі: У мережі з'явилося відео бомбардування російського гелікпоптера Мі-8

24 листопада 2015 р. турецькі військові збили російський винищувач, що порушив повітряний простір країни.

Мі-8. Фото google.com

У мережі з'явилися кадри бомбардування ймовірного місця катастрофи російського військово-транспортного вертольота Мі-8. На записі видно стовпи диму від боєприпасів і людей, що тікають від них, а потім сідають у машину і їдуть. Згідно з підписом, відео зняте в провінції Ідліб, де збили вертоліт. Раніше ЗМІ вже повідомляли про те, що після падіння Мі-8 з цього району надходили безліч повідомлень про бомбардування, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

1 серпня Міноборони РФ повідомило, що в провінції Ідліб в результаті обстрілу з землі був збитий російський військово-транспортний вертоліт Мі-8, який повертався на авіабазу Хмеймім після доставки гуманітарної допомоги в місто Алеппо. На борту вертольота знаходилися три члени екіпажу і два офіцери російського Центру примирення ворогуючих сторін в Сирії. Таким чином, російська армія втратила третій вертоліт в Сирії.

24 листопада 2015 р. турецькі військові збили російський винищувач, що порушив повітряний простір країни. На пошук екіпажу, який катапультувався, були направлені два вертольоти Мі-8, проте одна з машин потрапила під обстріл. Мі-8 був знищений вогнем з території, підконтрольної бойовикам. 12 квітня в Сирії розбився російський бойовий вертоліт Мі-28Н «Нічний мисливець», два пілоти загинули. Станом на 19 червня Міноборони РФ підтвердило загибель 11-ти російських військовослужбовців в Сирії.

Ідліб, де збили вертоліт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...