​Кавказ у вогні: Під Махачкалою підірвали автоколону МВС Росії - ЗМІ

Жертвами повстанців стали поліцаї, що несуть службу на блокпостах так і не замиреною до кінця кавказької республіки РФ.
Махачкала

Автоколона складалася із двох автомобілів, неподалік від Махачкали. Заряд спрацював під поліцейським «Уралом». Сталося це неподалік від аеропорту Уйташ, попередньо, на саморобному вибуховому пристрої, передає російський Интерфакс із посиланням на джерело у правоохоронних органах Дагестану, зазначають Патріоти України.

"Автомобіль Урал був підірваний на повороті до аеропорту Уйташ неподалік від Каспійська о 20:15 мск, один поліцейський загинув, а двоє поранені", - заявив співрозмовник агентства.

Повідомляється також, що автоколона рухалася біля приміського селища Махачкали Хушет, коли під автомобілем Урал стався вибух.

На даний момент місце вибуху оточене, там працюють співробітники поліції.

Інше джерело у правоохоронних органах Дагестану повідомило агентству, що в автомобілі перебували прикомандировані із Красноярська співробітники поліції, які їхали з чергування з одного з постів Махачкали на місце своєї дислокації в Каспійськ.

"На шляху прямування на дорозі в об'їзд Махачкали стався подвійний вибух. УАЗик згорів, Урал продовжує горіти", - повідомило джерело агентства.

Згідно з його інформацією, загинув один поліцейський, ще один був поранений.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...