Керівник НАБУ просить Раду невідкладно зняти недоторканність з одеського судді-стрільця

Уже сьогодні подання Антикорупційного прокурора розглянуто та підтримано Верховним Судом України та 19 із 20 народних депутатів профільного комітету Верховної Ради.

Назар Холодницький. Фото: РБК.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький невідкладно направив до Верховної Ради України та Голови Верховного Суду подання про надання згоди на затримання, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою одеського судді, який вчора відкрив стрілянину по детективах Антикорупційного бюро та антикорупційних прокурорах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт НАБУ.

Учора в Одесі відбулось документування факту отримання суддею Малиновського районного суду м.Одеси неправомірної вигоди у розмірі 500 тис. гривень за винесення потрібного рішення у цивільній справі про стягнення боргу. Уже сьогодні подання Антикорупційного прокурора розглянуто та підтримано Верховним Судом України та 19 із 20 народних депутатів профільного комітету Верховної Ради.

Нагадаємо, 29 березня 2016 року детективами Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Національної поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Антикорупційної прокуратури викрито одного із суддів Малиновського районного суду м.Одеси на отриманні неправомірної вигоди. Судді повідомлено про підозру у вчинені злочину за ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України – одержання неправомірної вигоди. Наразі вирішується питання правової кваліфікації інших дій судді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...