Харківська СБУ показала свої "таємні в'язниці" (відео)

На позапланову перевірку в слідчі ізолятори СБУ приїхав очільник відомства Василь Грицак.

Скрін відео

Глава Служби безпеки України Василь Грицак приїхав на позапланову перевірку в слідчі ізолятори СБУ на території обласного управління. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 057.ua

Начальник управління СБУ в Харківській області Едуард Кріцин провів екскурсію по ізоляторах, показав кімнату для відпочинку персоналу, кухню і ванну.

Кріцин також показав "елітні" камери, які були облаштовані спеціально під "Євро-2012". У них є туалети і душові кабінки.

Всі приміщення, які використовують для бесід із затриманими, сьогодні були порожні. В СБУ повідомили, що останній раз в ізоляторі допитували затриманого цієї ночі.

Раніше вже повідомлялося, що помічник генерального секретаря ООН з прав людини Іван Шимонович заявив про застосування тортур обома сторонами конфлікту на Донбасі. В СБУ спростували звинувачення ООН щодо тортур і створення секретних в'язниць на території України.

Правозахисна організація Аmnesty International стверджує, що з "таємної в'язниці" СБУ звільнили 13 осіб. Служба безпеки України наголосила, що готова показати правозахисникам місця утримання затриманих.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...