Хіти тижня. "Что вы из себя представляете? Я только щелкну и вас просто не станет": Пушилін поскаржився, як Ахметов "погрожував" ватажкам ОРДО

За словами можливого наступника ліквідованого Захарченка, у розмові з бойовиками донецький олігарх нерідко зривався.

Денис Пушилін. Фото:eadaily.com

У квітні 2014 року представники окупаційної "влади" "ДНР" тягнули час в переговорах з українським бізнесменом Рінатом Ахметовим і українськими силовиками. Про це заявив тимчасово виконуючий обов'язки ватажка "ДНР" Денис Пушилін, передають Патріоти України.

Лідер окупантів ОРДО зазначив: "Ми не те, щоб сказали прямо "ні" [Ахметову], ми тоді вчилися бути політиками і тягнули час. Ми прекрасно розуміли, що не спілкуватися і дистанціюватися від будь-яких переговорів для нас буде згубно".

При цьому він уточнив, що запрошення на переговори від Ахметова були «гарантією безпеки» для них. Також, Пушилін додав, що зустрічей було «досить багато», проте, все спілкування зводилося до того, що Ахметов закликав їх покинути будівлю Донецької ОДА, відмовитися від своїх вимог і «говорити про централізацію».

Пушилін також повідомив, що Ахметов нерідко зривався і одного разу заявив: "Що ви з себе уявляєте? Ви ж, випадкові люди, потрапили туди. Я тільки клацну і вас просто не стане. Тому що на моїх підприємствах працює 300 тисяч осіб. У мене тільки збройної охорони 7 тисяч осіб".

На це окупанти нібито відповіли так: "Рінат Леонідович, ми знаємо, що ви дуже впливова людина, але 300 тисяч чоловік - не ваші раби і у них є свої погляди".

Джерело: Donpress

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...