Хіти тижня. На Тернопільщині знайшли вбивцю 17-річної Ірини Мукоїди

До скоєння злочину причетний неповнолітній мешканець сусіднього села.

Ірина Мукоїда. Фото: соцмережі.

Вбивцю 17-річної дівчини рини Мукоїди з с. Вишнівець Збаразького району Тернопільщини знайдено та затримано. Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадження за ч.1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство), розпочате за фактом вбивства неповнолітньої жительки смт. Вишнівець на Тернопільщині, повідомляють Патріоти України з посиланням на 0352.ua.

Нагадаємо, що тіло дівчинки виявлено зранку 26 червня 2017 року неподалік від її місця проживання у смт. Вишнівець Збаразького району Тернопільської області. Завдяки скоородинованим діям правоохорнців вбивство вдалось розкрити впродовж найкоротшого терміну.

Слідством встановлено, що до скоєння злочину причетний неповнолітній мешканець сусіднього села, який 26 червня 2017 року завдав кілька ударів ножем, в тому числі в область грудей потерпілої, від чого настала смерть дівчини.

Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою, без права внесення застави. Розслідування триває.

Нагадаємо, у селі Вишнівець Тернопільської області 25 червня, на День молоді, зарізали 17-річну випускницю сільської школи.

Односельчани розповіли про життя Іринки.

Навколо трагедії виникло багато чуток.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...