Хіти тижня. Вбиті та поранені: У мережі повідомили нові дані щодо ліквідованих найманців Путіна у Сирії

Про 200 або 600 загиблих мова не йде.

Ілюстрація:Дзеркало тижня

Дані американських військових про втрати бійців російської приватної військової компанії "Вагнер" в зоні ударів у Сирії є найбільш правдоподібними. Про це написав блогер Андрюха Червонец, передають Патріоти України за інформацією Necro Mancer в Twitter.

"Спочатку загинуло 23 бійця ПВК, 7 десятків було поранено. Через кілька днів число загиблих зросло до 42+", - написав блогер.

За його словами, серед них могло бути тільки п'ять осіб з російськими паспортами. Але частина найманців "Вагнера" має й інші документи.

"Поки що підтверджено: 40 племінних ополченців, 15 солдатів і офіцерів сирійської армії, 20 бійців ISIS Hunters, 5 росіян, членів однієї з ПВК", - написав Червонец.

Він додав, що підтверджено смерть близько 70-ти осіб. За його словами, якщо додати не зазначених 18 (23-5) бійців з іншими паспортами, які загинули безпосередньо під обстрілом, то вийде заявлена американцями цифра.

"Разом: факт атаки сирійських сил і їх союзників авіацією НАТО наявний. Так само як є і втрати серед ПВК, заперечувати це не можна. Інформація корелює з інформацією з моїх джерел", - сказав він.

Блогер також заявив, що про 200 або 600 загиблих мова не йде.

"Дані американських військових про втрати противника виявилися ближче до істини, ніж численні фантазії деяких наших про втрати своїх", - резюмував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...