"Хліб і сіль" по-скрепному: У центрі Москви відкрили магазин із попередженням "п...дарасам вход воспрещен"

Такими вивісками російський бізнесмен Герман Стерлігов прикрашає всі свої торгові точки.
Працівники Стерлігова пишаються своїм гаслом. Фото: соцмережі.

23 травня в Москві на вулиці Тверській відкрили селянський бутік "Хліб і сіль" російського фермера Германа Стерлігова із забороною на вхід для гомосексуалів. Про це Стерлігов оголосив на своїй сторінці у "ВКонтакте", передають Патріоти України.

У магазинах бізнесмен продає товари, вироблені в його господарстві. Кілограм солі у Стерлігова коштує 1500 рублів (приблизно 690 грн), ціна за кілограмовий буханець хліба коливається в еквіваленті від 345 грн до 759 грн. Банку соняшникової олії продають за 300 рублів (192 грн). Крім продуктів харчування бізнесмен продає вироби ручної роботи, натуральну косметику і посуд.

На вітрині магазину висить табличка "П...дарасам вхід заборонено". Такими вивісками Стерлігов прикрашає всі свої торгові точки. Бізнесмен оголосив про набір нових продавчинь, пообіцявши їм "пречудові зарплати" і "справжньої їжі досхочу". Він додав, що в його магазинах "дівки швидко вискакують заміж", тому що закуповуються в них "переважно дуже багаті люди".

Стерлігов є одним із перших російських мільйонерів. Він був співзасновником першої в Росії товарної біржі "Алиса". На виборах у 2004 році висувався у президенти Росії, але не був зареєстрований Центрвиборчкомом. У липні 2015 року Стерлігов покинув Росію і переїхав жити в самопроголошену республіку Нагірний Карабах, яку Азербайджан уважає своєю територією.

Бізнесмен розповів, що його виїзд у Нагірний Карабах пов'язаний із публікацією інформації, що його можуть допитати у справі про "Боевую организацию русских националистов" (БОРН), члени якої були засуджені за вбивство адвоката Станіслава Маркелова і журналістки Анастасії Бабурової.

Дружина Стерлігова Олена разом із синами незабаром повернулася з Нагірного Карабаху в Росію, заявивши, що сім'я має намір "вести господарство на дві країни". Через відвідування Карабаху Стерліговим Азербайджан оголосив бізнесмена персоною нон грата.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...