Хлопці вперлись: Блокадники збираються проводити диверсії на непідконтрольній Україні території

Знесений сьогодні біля селища Щербинівка 16-ий редут активісти збираються відновити і перенести далі в сіру зону.

Валентин Лихоліт. Фото: uc.kr.ua.

У разі розгону учасників товарної блокади Донбасу партизани обіцяють підривати залізничні колії. Про це в коментарі виданню "ГОРДОН" повідомив член штабу блокади, екс-командир батальйону "Айдар" Валентин Лихоліт, передають Патріоти України.

"Сьогодні нас атакувала Національна поліція і тітушки. Був рукопашний бій. Вони просто сильно хочуть зняти блокаду. Їхнє завдання – розібрати редути, заарештувати активістів і взагалі розігнати людей", – зазначив співрозмовник.

Він повідомив, що знесений сьогодні біля селища Щербинівка 16-ий редут активісти збираються відновити і перенести далі в сіру зону. "Ми перенесемо наш редут у сіру зону, і там нам будуть допомагати збройні сили України. Нам будуть допомагати партизани. Вони нас запевнили, що якщо блокаду почнуть атакувати, вони будуть підривати залізничні гілки. Вони нам непідвладні. Ми за них не відповідаємо. Як вони сказали, іншого шляху просто не бачать", – повідомив Лихоліт.

13 березня один з організаторів товарної блокади на Донбасі, ветеран АТО Анатолій Виногродський повідомив, що активістів товарної блокади побили й заарештували силовики. Народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко також повідомив про силове затримання активістів блокади. Активісти блокади вважають, що наказ про силовий розгін підписав новий заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін. Сам Аброськін існування наказу спростував.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...