Хоча визнає, з підпалом не все зрозуміло: Поліція проводить арешти через пожежу на "Інтері"

Поліція розслідує інцидент з правової кваліфікацією за статтями КК України "Хуліганство" і "Умисне пошкодження майна".

Андрій Крищенко. Фото: скріншот з відео.

У поліції повідомили про пожежу в офісі "Інтера", причини встановлюються. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив начальник ГУ Нацполиції Києва Андрій Крищенко, передають Патріоти України.

"До 20 осіб розпочали так званий мітинг під телеканалом "Інтер", підпалили шини. За інформацією свідків була кинута димова шашка у фойє. Але сказати, чому було загорання на другому поверсі ми поки не можемо, чекаємо висновків МНС", - сказав Крищенко.

Він зазначив, що поліція розслідує інцидент з правової кваліфікацією за статтями КК України "Хуліганство" і "Умисне пошкодження майна". За словами Крищенко, поліція затримала і доставила в Шевченківське районне управління 6 осіб. Їх будуть перевіряти на причетність до цих подій.

Як повідомляє кореспондент, на місці продовжують працювати пожежники, людей евакуюють. "Дорогу на вул. Щусєва перекрито, тут стоїть 5 пожежних машин, патрульна поліція розвертає всі машини, які їдуть від Дорогожичів по вул. Щусєва. Ми бачили, як людей продовжують евакуювати через дах у будинку, тому що не всі встигли вивести через двері. Ми бачили, принаймні одну людину, яку виносили на ношах, також говорили, що є постраждалий оператор, але інформацію про потерпілих і про те, в якому вони стані нам не підтверджують. У самому будинку вибиті шибки", - повідомляє кореспондент.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...