"Хождения по мукам": Чоловік після 2-річного рабства в «ЛНР» пішки повернувся до України

Житель Західної України пішки подолав понад 130 кілометрів, поки добрався до лінії розмежування та зустрівся зі співробітниками Державної прикордонної служби України.

Український блокпост на Донбасі. Фото: espreso.tv.

Громадянин України, два роки пробувши у полоні бойовиків самопроголошеної «Луганської народної республіки», пішки повернувся на територію України. Таку новину передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Житель Західної України у віці 43 років зумів пішки повернутися на територію України після дворічного рабства. Він зумів втекти від бойовиків та пішки подолав понад 130 кілометрів, поки добрався до лінії розмежування та зустрівся зі співробітниками Державної прикордонної служби України.

До лінії розмежування чоловік йшов степами та посадками, аби не натрапити на когось із ворогів. Українець додав, що потрапив у підвал «комендатури» «Луганської народної республіки» тому, що відмовився працювати на хазяїна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...