Хто б сумнівався: Затриманий чиновник вказав на родину Вілкулів як винних у розграбуванні бюджету у Кривому Розі

За словами Валерія Нетяженка, ключову роль в схемі грає Антон Михаленко - фактичний власник ТОВ «Біф Будінвест» і колишній зять Вілкула-старшого.

Юрій Вілкул. Фото: УНІАН.

Затриманий в.о. начальника управління міськради Валерій Нетяженко вказав на міського голову Юрія Вілкула та співголову фракції «Опозиційний блок» Олександра Вілкула як на організаторів злочинної схеми по розкраданню бюджетних коштів. Про це стало відомо з протоколу допиту Нетяженко, передають Патріоти України із посиланням на 1kr.ua.

«Всі тендери 2016-2017 років пройшли з порушенням процедур», - розповів підозрюваний. За його словами, ключову роль в криворізькій схемі грає Антон Михаленко - фактичний власник ТОВ «Біф Будінвест» і колишній зять Вілкула-старшого, який контролює фінансові потоки сім'ї.

Нетяженко стверджує, що Михаленко систематично отримував «відкати» від підприємств, які виконували бюджетні замовлення. «У свою чергу накопичені гроші, здобуті злочинним шляхом, Михаленко передає народному депутату Олександру Вілкулу або міському голові Юрію Вілкулу», - написано в протоколі допиту. Генеральна прокуратура України оголосила підозри першому заступнику міського голови Кривого Рогу Євгену Удоду, якого звинувачують в розкраданні коштів в особливо великих розмірах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...