Хтось бачив Аліну?: Загадкове зникнення 6-річної дівчинки поставило на вуха усю Донеччину (фото)

В пошуках беруть участь 200 співробітників поліції та небайдужі громадяни.

Поліція та небайдужі громадяни шукають Аліну Васюту. Фото: прес-служба Нацполіції.

Зникнення шестирічної Аліни Васюти з міста Гірник Донецької області збентежило українців. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Донецькій області на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Пошуки дівчинки не припинялися ні на хвилину. В них беруть участь 200 співробітників поліції та небайдужі громадяни."О 5 годині ранку до Гірника прибули додаткові сили поліції з Бахмута, Краматорська та Покровської опер зони", – повідомили у відомстві.

Під контролем правоохоронців перебуває все місто. На в’їздах-виїздах із населеного пункту працюють мобільні блокпости поліції, які ретельно перевіряють усі транспортні засоби. Поліцейські продовжують обходити кожен будинок, прочісують лісопосадки, дачні дільниці, перевіряють водовідстійники, опитують людей.

Окрім цього, продовжують пошукову роботу інспектори-кінологи із собаками. Містом продовжують їздити 2 автопатрулі, які через гучномовець передають жителям прикмети розшукуваної та інформують щодо дій у випадку, якщо хтось помітить когось схожого.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...