"Хвора людина. Думає, що жоден гей не встоїть перед красою його дупи", - російський політолог про Путіна

Самозакохана люди завжди впевнена в своїй привабливості. Але чи існує ця привабливість насправді?

Путін вважає, що подобається геям? Фото: РБК.

Російський соціолог і політолог Ігор Ейдман на своїй сторінці у Facebook прокоментував висловлювання президента Росії Володимира Путіна: "Я вважаю за краще не ходити в душ із геєм. Навіщо провокувати? Але ви знаєте, я – майстер спорту із дзюдо". Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його думкою.

"Хвора людина. Думає, що жоден гей не встоїть перед красою його дупи і обов'язково має накинутися на неї. Але впевнений у своїй стійкості, готовий захищати дупу від зазіхань закоханих геїв навіть за допомогою прийомів дзюдо", – написав Ейдман.

В інтерв'ю режисерові Оліверу Стоуну, який знімає документальний фільм про Путіна, російський президент заявив, що не вважає, що закон про заборону гей-пропаганди в Росії порушує права геїв. Водночас, відповідаючи на запитання Стоуна про те, як би він повівся на підводному човні, опинившись в одному душі з геєм, Путін сказав, що вважав би за краще уникнути такої ситуації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...