"Кілька покидьків знущаються з неї", - Деканоідзе обурилася з приводу поводження оточуючих з патрульною після зміни

Жінка знепритомніла на вулиці після робочої зміни, але замість допомоги отримала тільки образи.

Патрульній стало погано у транспорті. Фото: скріншот з відео.

Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе опублікувала на своїй сторінці у "Фейсбуці" відеозапис, на якому зафіксовано, як перехожі знущаються над патрульним поліцейським. Новину передають Патріоти України.

За її даними, жінка знепритомніла на вулиці після робочої зміни. "Патрульний поліцейський після робочої зміни, після важкої праці, їде додому в громадському транспорті - і від перевтоми втрачає свідомість. Кілька покидьків (інших слів у мене немає) замість того, щоб допомогти їй - підтримати, запропонувати воду, викликати швидку - направляють на неї телефон та знущаються з неї", - вказала голова Нацполіції.

Голоса за кадром вживають ненормативну лексику та допитуються у зневажливій формі про посвідчення патрульної та ін. Деканоідзе закликала громадян бути гуманнішими. "Європа починається не з безвізового режиму, а з уміння бути людяними один до одного!" - підсумувала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...