Коломойського і Дубілета позбавили "батьківських прав" - Майкл Щур у своїй передачі розповів про "всиновлення" "Приватбанку" (відео)

​Новий випуск шоу Майкла Щура присвятили фінансам, зокрема прийнятому після безсонної ночі бюджету України на 2017 рік.

Майкл Щур. Фото: скрін відео

У новому випуску "Телебачення Торонто" Майкл Щур розповів про "позбавлення батьківських прав" Коломойського і Дубілета. Встиг ведучий і посміятися над прийняттям бюджету України на 2017 рік. Ролик з передачею доступний для перегляду на Youtube, зазначають Патріоти України.

Щур порівняв бюджет з машиною, яку зробили за кілька безсонних ночей. Порівнюючи прийнятий законопроект бюджету зі старим автомобілем, зробленим за одну ніч і з шостим колесом, з "квітками" замість двірників і з рожевим боа замість ременя безпеки, Майкл Щур звернувся до прем'єр-міністра з питанням. "Як говорив пан Гройсман, "ура". А тепер, пане Гройсман, питання: ви б купили такий автомобіль?", - сказав Майкл Щур.

Встиг Роман Вінтонів також попити кави з Коломойським. Про те, як пройшло "кавування", можна дізнатися докладніше в програмі ведучого.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...