"Кому на Руси жить хорошо": Російський політолог розповів про рабське життя Путіна і райське - його "удмуртів"

У Росії часто використовують також систему "телевізійних консервів", коли Путін побував в Усть-Урюпінську три роки тому, а по "Первому каналу" показують, наче він там був учора або сьогодні.

Станіслав Бєлковський. Фото: rfi.fr.

У телевізійних сюжетах про поїздки по країні президента Росії Володимира Путіна іноді показують його двійників, яких нараховують приблизно два десятки. Про це в ефірі авторської програми головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман "Бацман LIVE" на телеканалі NewsOne заявив російський політолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

"Двійники – це офіцери, схожі на Володимира Путіна. Причому, якщо ти схожий на Володимира Путіна, це є твоєю професійною гідністю", – сказав він.

Журналіст поцікавилася, чи позбавляють сім'ї та біографії схожого на Путіна офіцера. "Чому? Позбавляють сім'ї та біографії загалом самого Володимира Володимировича, двійникам у цьому сенсі легше", – сказав Бєлковський.

"Розумієте, якщо твоє головне достоїнство – те, що ти схожий на Путіна, то потрібно продавати своє головне достоїнство", – додав він.

За словами Бєлковського, у Росії часто використовують також систему "телевізійних консервів", коли "Путін, умовно кажучи, побував в Усть-Урюпінську три роки тому, а по "Первому каналу" показують, наче він там був учора або сьогодні".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...