Конфліктів не було: Комбриг 92-ї бригади Кокорєв спростував інформацію про спробу замаху на життя свого заступника

Комбриг нібито спробував ударити підполковника ножем, але той ухилився. Потім старший за званням наказав двом бійцям убити свого заступника, а сам пообіцяв обставити це як дезертирство.

Володимир Кокорєв (праворуч). Фото: Фото: Офіційна сторінка 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ / Facebook.

Командир 92-ї окремої механізованої бригади Володимир Кокорєв у коментарі "Громадському радіо"заперечував, що намагався вбити свого заступника в ніч із 6-го на 7 грудня. Новину передають Патріоти України.

Він підкреслив, що в нього не було конфлікту із заступником. Комбриг додав, що не розуміє, про що йдеться. За словами Кокорєва, ні поліція, ні військова прокуратура його не допитували.

На запитання журналіста, чи є в нього заступник, прізвище якого починається на літеру "Б", він відповів, що такого заступника в нього немає. За даними "Громадського радіо", заступником Кокорєва є Дмитро Бізонич. Сьогодні він відмовився спілкуватися з журналістом, який йому зателефонував. "Нічого не сталося", – сказав він і поклав слухавку.

10 грудня харківське видання NewsRoom із посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомило, що на території військової частини 92-ї окремої механізованої бригади командир намагався вбити свого заступника, підполковника Б. Інцидент стався в Чугуєві Харківської області на території військової частини 0501.

Комбриг нібито спробував ударити підполковника ножем, але той ухилився. Потім старший за званням наказав двом бійцям убити свого заступника, а сам пообіцяв обставити це як дезертирство. Один із присутніх схопив залізний стілець і вдарив жертву по голові. Коли замкомбрига впав, зловмисник завдав йому ще кілька ударів, проте постраждалий зміг піднятися, вибити двері і втекти.

Прес-офіцер оперативного командування "Восток" Євген Романов сьогодні заявив, що командира 92-ї бригади відсторонили від виконання обов'язків на час розслідування замаху на його заступника.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...