Користуються моментом: У Захарченка і Плотницького вигадали, як обдерти до липки місцевих підприємців

Одне з "міністерств" "ДНР" вирішило здерти гроші при закритті приватного підприємства з його засновника за те, що той не подав декларацію в 2014 році, коли терористи здійснювали потужні обстріли Донецька.

Ілюстрація:Strana.IN.UA

Представники "Л/ДНР" придумали черговий спосіб вимагання грошей у жителів Луганська і Донецька. Скріншоти скарг місцевих підприємців були опубліковані в Twitter користувача Necro Mancer, інформують Патріоти України.

Як стало відомо, одне із "міністерств" "ДНР" вирішило здерти гроші при закритті приватного підприємства з його засновника за те, що той не подав декларацію в 2014 році, коли терористи здійснювали потужні обстріли Донецька. Таким чином бандити вирішили поповнити "казну" "республіки".

"Півміста в цей час не було в місті, скільки можна штрафів виписати за це і поповнити скарбницю "республік", скориставшись моментом", - написала Оксана Ісаєва.

На подібну ситуацію поскаржився і один з жителів Луганська.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...