Крайній донецький форпост ЗСУ перетворюється на ДАП-2: Йде повільне оточення шахти Бутівка

За словами бійця із позивним "Сем", який тримає оборону на вогневій точці, сепаратисти його позицію повільно, але оточують.

Шахта Бутівка. Фото: donbass.ua.

Противник давно пристрілявся до шахти і в ній уже немає справді безпечних місць, повідомляє ТСН.ua. Новину передають Патріоти України.

Як зазначається, окремі позиції уже взагалі під перехресним вогнем ворога, відігнати який бійці не мають права через оголошене перемир'я. Так, про інтенсивність боїв свідчать сліди від куль на вцілілих стінах: відстань між дірками не перевищує 10-12 сантиметрів. Бутівку нещадно обстрілювали навіть тоді, коли на інших позиціях зберігався режим тиші.

За словами бійця із позивним "Сем", який тримає оборону на вогневій точці, сепаратисти його позицію повільно, але оточують. "Уже з восьмої стріляють постійно. Чотири точки – вкопали, і все. Вночі трасери так літають, що неможна навіть голову підняти та подивитися, звідки працюють", - зізнається військовослужбовець. Згідно з повідомленням, прихисток для оборонців Бутівки – це кілька вцілілих плит перекриття. Бійці, що стоять на обороні шахти, витримують важкі удари, однак їм вдалось нещодавно вивісити новий прапор — вище і значно більший за попередні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...