Кремлівський щур готує нору на Уралі: Путін збудував величезний бункер на випадок війни із Заходом - Daily Express

В мережі з'явилися супутникові знімки гори Ямантау, на яких нібито можна розгледіти новий притулок, з якого президент РФ зможе віддавати накази військам.

Фото:https://russian.rt.com/Москва активно готується до можливого конфлікту із застосуванням ядерної зброї. Цим лякає читачів видання Daily Express, передають Патріоти України з посиланням на ИноTV.

За даними британського таблоїду, протирадіаційні укриття з'являються в стратегічно важливих районах російської столиці. Крім того, величезний підземний командний центр, з якого Володимир Путін зможе керувати своїми військами, будується в уральських горах.

На думку британського таблоїду, будівництво цих структур свідчить про підготовку російського лідера до спустошливої ядерної війни із Заходом.

За відомостями видання, Володимир Путін вже віддав наказ про створення величезного підземного бункера в віддаленому районі Уралу. В інтернеті з'явилися супутникові знімки гори Ямантау, на яких нібито можна розгледіти новий притулок, з якого президент зможе віддавати накази військам.

У той же час, відзначає видання, Росія займається розробкою найпотужнішої ядерної зброї, яка "отримала моторошну назву "Сатана-2". Ця ракета здатна знищити регіон розміром з Францію.

На озброєнні Кремля перебуває найбільший в світі ядерний арсенал, що нараховує близько 7300 боєголовок. Частина цієї смертоносної зброї знаходиться всього в 50 милях від Аляски, стверджується в статті.

"Імовірність ядерної війни між США і Росією не тільки існує, а й, імовірно, збільшується", - вважає військовий аналітик Лексінгтонського інституту Лорен Томпсон. Вона називає Прибалтійські республіки в якості ймовірного місця майбутньої конфронтації.

Крім того, експерт заявляє, що після холодної війни американська влада зробила стратегічну помилку, переставши серйозно ставитися до ймовірного конфлікту з Москвою.

Відносини між Заходом і Росією значно зіпсувалися після "анексії" Криму, нагадує видання. Путіна також сильно розлютили масштабні військові навчання, які НАТО влаштовувало біля російських кордонів.

Кремлівська підтримка сирійського президента Башара Асада прямо суперечить політиці Заходу, що намагається скинути "диктатора-вбивцю". Більш того, нагадує Daily Express, "брязкаючи зброєю" Путін часто відправляє свої винищувачі до британського повітряного простору.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...