Кримчанам так не веселитись: Як Одеса святкувала "Гуморину" (фото, відео)

У Міжнародний день гумору у місті відбуваються десятки заходів, найочікуваніший – святкова хода.

Святкування у Одесі. Фото: 24 канал.

Байкери, міми, клоуни, водолази, відомі "Маски шоу" та величезне рятівне коло із пряників. Міжнародний день сміху Одеса відсвяткувала гучною "Гумориною", передають Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Головну вулицю Одеси заполонили тисячі людей з кольоровими перуками та кумедними костюмами. У Міжнародний день гумору у місті відбуваються десятки заходів, найочікуваніший – святкова хода. Одесою крокують водолази на підводному човні, міми, клоуни та команда Дарта Вейдера.

Очолює ходу вантажівка рудих.

За ними у рожевому кабріолеті – відомі "Маски шоу".

Одеська "Гуморина" зібрала в центрі міста сотні гостей зі всієї України. Спеціально для свята сміху кондитери презентували солодке "рятувальне коло". Двометровий шоколадно-пряниковий торт вагою понад півтори сотні кілограмів. На ньому зображений одеський маяк, поруч напис "Місто для душі". По периметру солодкого "гіганта" – десятки пряників з портретами відомих місцевих гумористів.

Святковий торт усі охочі можуть скуштувати безкоштовно. Окрім пряникових портретів. Їх відправлять знаменитостям, які на них зображені. "Гуморина" триватиме до пізньої ночі. Ввечері розважати людей будуть святковим концертом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...