Кривава п'ятниця: Полковник Лисенко навів подробиці боїв на Донбасі за 27 травня (відео)

На Донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 4 мінометних, а на Маріупольському - різко погіршилася обстановка.

Андрій Лисенко. Фото: vdv-ua.com.

Вчора ситуація в районі проведення АТО різко загострилася. За інформацією, яку оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, противник різко збільшив вогневий вплив на Донецькому та Маріупольському напрямку. Неодноразово НЗФ застосовували міномети і артилерію, зокрема реактивну. Новину передають Патріоти України з посиланням на Інформаційно-аналітичний центр РНБО.

На Луганському напрямку відбулося 2 ворожих обстріли: у Станиці Луганській та Попасній. Під час першого з них противник застосував БМП.

На Донецькому напрямку обстановка незмінна. Тривають потужні ворожі обстріли в Луганському, Зайцевому та Авдіївці. Противник активно застосовує міномети: всього по наших позиціях було випущено до 90 мін. Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 4 мінометних.

На Маріупольському напрямку різко погіршилася обстановка. Східніше Богданівки сили АТО відбили напад ворожої ДРГ. В районі Докучаєвська після 18 години аж до опівночі противник здійснив низку потужних обстрілів з важкого озброєння, використавши міномети, 152-мм артилерію та установку «Град». Низка дрібніших провокацій відбулася і на інших ділянках фронту. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 23 обстріли, зокрема 9 з важкого озброєння, та 1 бойове зіткнення.

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, поранених немає. Це сталося на Маріупольському напрямку під час вищезгаданого бойового зіткнення.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...