Куди дивиться Мінстець?: В українському Бахмуті ранок починається з новин "ДНР" (відео)

Не дивно, що багато людей в Бахмуті переконані в тому, що зміни і благополуччя там, за поребриком.

Жителі Бахмута щодня дивляться сепаратистське ТБ. Фото: скріншот з відео.

У підконтрольних населених пунктах по лінії розмежування місцеві жителі отримують новини з російських та сепаратистських телеканалів, які транслюються у чудовій якості, тоді як українські майже не видно та не чути. Про це на своїй стоінці у Facebook розповів військовий волонтер та виконавчий директор у БО "Спасатели "ASAP Rescue" Ілля Лисенко, передають Патріоти України.

Він зняв на відео якість та контент, який транслюється у прифронтовому Бахмуті. "Ось вам і відповідь на питання чому старий, що переходить вулицю по пішохідному переходу перед транспортом ASAP, який його пропускає, плює в лобове скло! Або трелі мобільного телефону мелодією "Прощання словянки" з сумочці миловидної пані", - зазначає волонтер.

Він також повідомляє, що його телевізор приймає і кілька українських каналів, але не дивлячись на те, що вишка в двох кварталах від його будинку, сигнал йде з перешкодами. "А ось Новоросійськ, Оплот, Оплот 2, ..... і інше просто ідеально. До речі канали створюють якісний і переконливий, хоч і пропагандистської контент. Професіонали під наглядом ідеологічного консультанта. Багато людей в Бахмуті переконані в тому що зміни і благополуччя там, за поребриком - у всякому разі вони це бачать по ТБ - навіть старі, що не виїжджають у ДНР - "Оплот" їхні очі", - пише Лисенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...