"Кулик користується майном, оформленим на родину керівника терористичної організації Оплот", - Соболєв

Сьогодні вранці на парламентському комітеті з протидії корупції ухвалили звернення до Генпрокурора з закликом почати діяти.

Костянтин Кулик. Фото: obozrevatel.com.

"Антикорупційне бюро викриває в усіх деталях зло, яким є кругова порука клептократів. Як Ви, сподіваюся, знаєте, детективи бюро вперше в історії України (хвалюся - за створеним нами законодавством:)) ведуть розслідування про незаконне збагачення. Фігурант розслідування - прокурор АТО Кулик", - написав нардеп Єгор Соболєв на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Як Ви могли чути, детективи встановили, що у тому числі він користується майном, оформленим на родину Жіліна - керівника проросійської терористичної організації Оплот. Але Кулик прекрасно розуміє, що уся клептократична рать буде його захищати. Суд відмовив Антикорупційному бюро у вимозі хоча б відсторонити його від роботи, не говорячи вже про арешт.

І в нього вже безліч добрих характеристик - від Донецької обладміністрації до МВС. Сьогодні НАБУ оприлюднило записи телефонних розмов Кулика, які показують, як ці характеристики були здобуті. Мене особисто вразив епізод, коли він (прокурор всієї зони АТО!!!) просить колегу швидко зробити довідку про їхні досягнення, а йому відповідають - та там два ДТП.

Найгірше в цій круговій поруці - відсутність реакції Генерального прокурора Юрій Луценко. Його підлеглому - ключовому у фронтовій та прифронтовій зоні - оголошена підозра в незаконному за ці самі збагаченні два роки війни (я вже не кажу про зв`язок з Жіліним), а ГПУ робить вигляд, що нічого не відбувається.

Сьогодні вранці на нашому парламентському комітеті з протидії корупції ухвалили звернення до Генпрокурора з закликом почати діяти. Давайте разом вимагати цього. Розслідування Антикорупційного бюро - останній шанс прибрати топ-корупціонерів від управління державою без нової революції. Хоча не можна виключати сценарій, що як тільки детективи бюро доберуться до верхівки української клептократії, потрясіння якраз і почнуться - Путін піде їх виручати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...