Кидався на перехожих: У Хмельницькому патрульні застрелили душевнохворого (фото)

Начальник управління патрульної поліції Хмельницького Олег Костенко заявив, що його підлеглі не перевищили повноважень і діяли у законних рамках.

Патрульні підстрелили чоловіка. Фото: ngp-ua.info.

30 грудня хмельницькі патрульні підстрелили чоловіка, який на вулиці колов перехожих невідомим предметом. Про це повідомив портал "ngp-ua.info", передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, випадок стався на перехресті вулиць Кам'янецька-Тернопільська. Зловмиснику влучили в ліву ногу. Від отриманих тілесних ушкоджень підозрюваний помер в кареті швидкої допомоги. Згодом стало відомо, що нападник перебував на обліку в психиневрологічному диспансері.

У результаті у поліцейських вилучили табельну зброю. Крім того, прокуратура запросила особисті справи патрульних. Обоє копів проходять за статею про "Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця", санкція якої передбачає виправні роботи на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або до двох років ув'язнення. Начальник управління патрульної поліції Хмельницького Олег Костенко заявив, що його підлеглі не перевищили повноважень і діяли у законних рамках.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...