Київський суд пожалів колегу, спійманого на хабарі

Любомира Головатюка затримали при отриманні частини коштів хабаря.

Затриманий суддя, Фото:gp.gov.ua

Печерський районний суд Києва обрав підозрюваному в отриманні хабара судді Господарського суду Києва Любомиру Головатюку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 293 тис. гривень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українські новини.

Відзначається, що таке рішення суд виніс 14 січня. За інформацією агентства, суддя Віта Бортницька частково задовольнила клопотання прокуратури.

Як відомо, 13 січня Генпрокуратура України повідомила, що суддя Госпсуду намагався отримати від представника комерційної структури $16 тис. Зазначалося, що його затримали під час одержання ним останньої частини коштів у розмірі $10 тис.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...