Ледве врятували: Рибалці до рота встрибнула оскаженіла риба, сховавшись у горлянці, як в норі (фотофакти)

Щоб допомогти бідоласі довелося залучати висококласних хірургів

В Індії медики врятували рибалку після того, як до нього в рот встрибнула жива риба, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mirror.

Житель індійського штату Орісса зловив у ставку біля села Подадіа 10-сантиметрову рибу сімейства лабіринтових, але не зміг утримати її в руках. Вона стрибнула чоловікові у відкритий рот і застрягла у в горлянці.

Нещасний не зміг самостійно витягти оскаженілу тварину, що заважала дихати і говорити. Постраждалого доставили в найближчу лікарню, але місцеві лікарі теж не зуміли допомогти.

Тоді бідолаху відправили до столиці штату - міста Бхубанешвар.

За словами одного з медиків, в горлі можна було розрізнити риб'ячий хвіст. Потерпілому ввели знеболююче, після чого витягли тварину хірургічними щипцями. Завдані плавниками порізи на горлі гоїлися десять днів. Протягом цього терміну чоловік харчувався за допомогою зонда, введеного через ніс.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...