Лєночка, що бореться з "хунтою": Як "непохитна регіоналка" Бондаренко сварилася з радником Авакова у прямому ефірі

Бондаренко зазначила, що побоюється самосуду через висловлювання радника глави МВС та вимагає, щоб посилили її охорону.

Олена Бондаренко. Фото: ru-kartinki.com.

Колишній народний депутат Олена Бондаренко називає наклепом висловлювання радника глави Міністерства внутрішніх справ (МВС) Зоряна Шкіряка про її інтерв'ю, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Это откровенная клевета. Более того, это пропаганда насилия, пропаганда войны, и это пропаганда, практически, травли и расправы с любым оппозиционным политиком, который выступает за мир, который является пацифистом. Вот все, что сказал господин Шкиряк вчера в студии, практически является неправдой. Это был не российский канал, никакого упоминания Путина в принципе не было. О том, что продолжится гражданская война, также не было", - зазначила вона в ефірі телеканалу.

За її словами, було сказано наступне, що, "поскольку сейчас украинская армия слабее, то я не вижу дальнейших поводов для эскалации военного конфликта, чудовищного гражданского конфликта на востоке Украины". Бондаренко зазначила, що побоюється нападу на себе через безвідповідальні висловлювання помічника Авакова. "По сути человек вчера поливал помоями меня, и у меня нет теперь никаких гарантий, что какой-нибудь человек с неустоявшейся психикой, который, конечно, не будет проверять, что сказал Шкиряк правильно и что сказала Бондаренко, просто начнет готовить какой-нибудь самосуд", - додала вона.

"Если учитывать, что господин Шкиряк является еще и советником министра внутренних дел господина Авакова, который когда-то лично мне угрожал пистолетом, то совсем картинка складывается какая-то неудачная для министра внутренних дел и для его советника. Им придется усилить мою охрану, под которой я сейчас нахожусь. После убийства Бузины обрушились обвинения в мой адрес, и естественно, что я подала заявление в милицию, тогда это была еще милиция, его приняли и мне выделили государственную охрану", - зазначила екс-нардеп.

Нагадаємо, щоЗорян Шкіряк у прямому ефірі висловив думку, що проти Олени Бондаренко варто порушити кримінальну справу та пояснив причини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...