Лікарі сподіваються, що вдасться зберегти зір: На Полтавщині собаки ледь не загризли трирічну дитину (відео)

Після шестигодинної операції малий Артемко все ще почувається зле.
Артемку ледь не загризли собаки. Фото: скріншот з відео.

Трагедія сталась у селі неподалік Полтави. Трирічний хлопчик у важкому стані в лікарні. Медики запевнили, що зробили все можливе і сподіваються, що вдасться зберегти зір хоч на одне око. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Після шестигодинної операції трирічний Артемко все ще почувається зле. Постійно скаржиться на біль, плаче і має підвищену температуру. Хлопчика оперували три бригади хірургів.

"Проведена передопераційна підготовка, а потім виконана операція, яку починали хірурги, обробка ран. Потім щелепно-лицеві хірурги, бо там була пошкоджена слюнна залоза. А потім офтальмологи бо пошкоджене око. Зараз позитивна динаміка, стан дитини покращується, і ми надіємося, що дитина одужає. Інша справа наскільки відновиться зір, важко сказати", – сказав завідувач дитячого хірургічного відділення ОДКЛ Микола Гриценко.

Напередодні Артемка до себе забрала бабуся. Разом із сестрою поралась вдома, хлопчик у цей час грався на вулиці, коли на нього напали собаки. За словами матері хлопчика, собака не був бродячим. А сусід переконує – у нього маленький собака, який просто не здатен напасти на людину.

Що за собака покусав хлопчика – з'ясовують правоохоронці. Якщо встановлять власника собаки – покарають. Тим часом, на хлопчика чекає складне і тривале лікування. Місцева влада уже виділила родині 10 тисяч гривень. Лікарі ж сподіваються, що Артемку вдасться зберегти зір хоча б на одне око.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...