"Ліквідують усіх!": Як ватажки "ЛНР" залякують підлеглих

Більшість працівників "народної міліції" не виконують офіційну заборону на виїзд з «ЛНР» на неокуповану територію Донбасу.

Бойовики "ЛНР". Фото: patriot-news.info.

Співробітники так званого «Міністерства внутрішніх справ ЛНР» налякані – в зоні АТО ходять чутки про те, що «спецкоманди СБУ» відловлюють та ліквідують «народних міліціонерів». Про це пише на своїй сторінці у соцмережі нардеп Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За словами координатора групи «Інформаційний Спротив» Дмитра Тимчука, серед співробітників «МВС ЛНР» ходять наполегливі чутки про те, що Служба безпеки України володіє «електронною базою» з особистими даними всіх співробітників так званих правоохоронних органів «Луганської народної республіки». «Ширяться чутки, що при виїзді на контрольовану Україною територію співробітників так званої «народної міліції» відразу затримують. Бойовики розповідають історії, як «спецкоманди СБУ» катують, або страчують на місці правоохоронців з «ЛНР», - йдеться у повідомленні Дмитра Тимчука.

Координатор «ІС» додав, що такі чутки поширює саме керівництво сепаратистської «республіки». Це вище «міліцейське» начальство робить тому, що більшість працівників не виконують офіційну заборону на виїзд з «ЛНР» на неокуповану територію Донбасу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...