Літає на великі відстані і не тільки: Волонтер похвалився створенням унікального БПЛА (фото)

Даний апарат може використовуватись в широкому спектрі військових моделей.

Новий український БПЛА. Фото: соцмережі.

Відомий український волонтер Юрій Касьянов на своїй сторінці в одній із соціальних мереж повідомив про створення унікального безпілотника, який може літати по кілька годин та покривати дуже велику відстань. Новину передають Патріоти України.

Крім того Касьянов розповів, що даний безпілотник є фантастичним приладом, який був вироблений в Україні. Також волонтер розповів, що протягом дня тривали виснажливі випробування нового літального апарату.

Більше того він розповів, що даний апарат може використовуватись в широкому спектрі військових моделей. Зокрема, як носій різної зброї - керованих і некерованих ракет, дистанційно керованих кулеметних вогневих точок, радіолокаційних станцій, систем радіоелектронної боротьби, для розмінування місцевості, для доставки боєкомплекту, ретрансляції сигналів, в перспективі - для евакуації поранених і перекидання бійців сил спеціальних операцій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...