Літак з українцями на борту, який розбився у Конго, перевозив боєприпаси - ЗМІ (відео)

За словами очевидців аварії, літак загорівся і впав майже відразу після зльоту з аеропорту Нджили.

Аварія літака у Конго. Фото:уніан

Літак Ан-12 із українцями на борту, який розбився у Конго, перевозив боєприпаси. Про це пише Українська правда, передають Патріоти України.

Боєприпаси детонували впродовж кількох годин після падіння літака. Це ускладнило рятувальну операцію. За уточненою інформацією, на борту було 11 людей, не вижив ніхто.

Як відомо, 30 вересня в Конго розбився військовий літак Ан-12. Спершу повідомлялося про 12 загиблих. Зокрема, на борту було троє українських льотчиків, які працювали в Африці за контрактом.

Очевидці стверджували, що літак загорівся і впав майже відразу після зльоту з аеропорту Нджили.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...